Hallo loonwerker of veehouder Nooit meer de koppeling indrukken, stoppen en wachten bij elke baal die je maakt. Is non-stop persen en wikkelen voor jou ook een droom? Wij van Vicon laat deze droom uitkomen. 

Hallo liefhebber, wij hebben een geweldige machine om te tonen!

De Vicon FastBale is het neusje van de zalm in onze branche. De Ferrari onder de auto's, de Riva onder de yachten, de..... Daarom is deze machine ook niet geschikt voor iedereen. Met deze machine kun jij je vertonen, hele dagen werken zonder vermoeid te worden en ook heel belangrijk: je kunt enorme besparingen realiseren wanneer je veel balen per jaar perst en wikkelt. En laten we eerlijk zijn..... dat is niet iedereen gegeven. Deze machine is voor veehouders, voor wie boeren hun leven is, die boeren op hun eigen manier maar altijd met passie voor de veestapel en voor loonwerkers die niets liever doen dan agrote klussen met hun trekkers en machinepark.

Exclusieve uitnodiging voor de roadshows

Wij gaan een aantal FastBale roadshows organiseren in de maand januari 2021. Roadshows waar alleen een kleine selecte groep van loonwerkers en veehouders voor uitgenodigd worden. Op deze manier kunnen we aan iedereen aandacht besteden en echt alle vragen  beantwoorden met ons team van specialisten en gebruikers. Wij denken voor dit evenement aan:

  • de grotere loonwerkbedrijven met specialisatie balen persen
  • de grotere veehouderijen die pers- en wikkelmachines in eigen beheer hebben en zich nu of op middellange termijn oriënteren op een nieuwe machine. Veehouders die ook graag efficiënt en comfortabel willen werken.

Heb jij een minder aantal keren ja gezegd? Dan komen we toch graag met jou in contact, omdat wij hele goede andere opties voor jou hebben. 

Als het gaat om echt veel balen op jaarbasis

Deze krachtpatser is zeer geschikt voor de grote loonwerkbedrijven en grote (melk-)veehouderijen. Loonwerkers en veehouders die hun hand niet omdraaien voor duizenden ronde balen. Voor oneindige hoeveelheden folie of net. Voor lange dagen tijdens het seizoen om al het ruwvoer op het juiste moment binnen te halen.

"

Waarom wij dit zeggen? Omdat wij willen dat jij rendabel kunt boeren. En we zijn er eerlijk in, voor sommigen heeft de FastBale echt te veel capaciteiten. Pers en wikkel je minder dan zo'n 4.000 balen per jaar? Kies dan voor één van onze andere  pers- en wikkelmachines.  Wij hebben altijd een Vicon machine die goed bij jouw wensen past, zodat ook jij kunt blijven boeren op jouw manier.

"

Wil je meer lezen over de unieke non-stop pers- en wikkelmachine? Lees dan ons artikel over de FastBale.

Wil je nu alvast zien hoe de Vicon FastBale in de praktijk wordt beoordeeld? Of hoe de techniek met twee perskamers werkt? Bekijk dan de video, maar vergeet niet om het contactformulier in te vullen.

Praktische informatie

We zijn voornemens op meerdere locaties in Nederland en België onze roadshow te houden. Hierdoor hoeft niemand echt veel reistijd in te plannen. De roadshow zal naar verwachting 1,5 uur gaan duren. De FastBale is uiteraard op de locatie aanwezig en we zullen de machine volledig aan jou presenteren. Ook de accessoires en softwaremogelijkheden zullen wij tonen. Omdat wij in kleine groepen werken is er voldoende tijd om al jouw vragen te stellen en uitgebreid kennis te maken met de Vicon FastBale. Informatie over de exacte locatie en tijdstippen laten wij jou na aanmelding weten.

Kan ik je helpen?