Over Vicon

Een sterk productenaanbod 

Vicon – specialist bij uitstek – treedt op als aanbieder van op de praktijk toegespitste producten en diensten op het gebied van ruwvoederwinning en kunstmeststrooiers. Meteen vanaf het wereldwijde succes van de eerste innovaties zoals de acrobaat en pendelstrooier is het herkenbare logo van Vicon synoniem geworden voor een kwaliteitsmerk met een uitgebreid pakket hoogwaardige capaciteitsmachines. 

Waarde creëren via innovaties! 

In de afgelopen jaren heeft Vicon – op alle gebieden – méér nieuwe en innovatieve producten gelanceerd dan ooit tevoren. Bij een vervanging van bijna 70% van het productaanbod sinds 2006 lag het tempo van productvernieuwing in het recente verleden op een ongekend hoog niveau. Hiermee staat het bedrijf garant voor een van de meest uitgebreide en aantrekkelijke leveringsprogramma’s, en dat alles onder paraplu van het merk Vicon.

Partner wereldwijd

Kverneland Group koppelt een mondiale vertegenwoordiging aan een sterke lokale aanwezigheid; de producten worden in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht en de onderneming beschikt in 20 landen over eigen verkoopmaatschappijen. Kverneland Group omvat 7 productielocaties, die stuk voor stuk functioneren als competentiecentrum; productie, R&D en productmanagement zijn nauw met elkaar verbonden.