Vicon Fastbale

Vicon Fastbale

Na het overnemen van een huurcontract in de buurt van het huis van zijn ouders, leidt Robert Journath nu een bedrijf dat Hay Foder heet. Het bedrijf verkoopt paardenvoer en exploiteert een loondienst. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgebreid, zowel wat betreft het machinepark als wat betreft het gebied dat het bestrijkt.

orig image

Robert, die houdt van nieuwe machines en technologie, heeft voor FastBale gekozen omdat hij graag de eerste wil zijn met iets in de omgeving en hij denkt dat het een innovatief idee is - waar je nooit mee hoeft te stoppen. "Met deze balenpers ben ik de hele dag productief, en ik hoef nooit te stoppen," zegt hij.

Eenvoud is het kenmerk van de Fastbale

Hij waardeert de eenvoud van de machine en de intuïtieve bediening van het aanraakscherm. Bovenal kan een beginner de machine gemakkelijk aanleren. Voor zijn medewerkers is een beschrijving per telefoon voldoende, en ze zijn in bedrijf.

"Omdat de Vicon FastBale zo eenvoudig is, is het heel gemakkelijk om gewoon achterover te leunen en de balenpers zijn werk te laten doen", zegt Robert. Het vermogen van de invoerrotor met grote capaciteit om zowel grote als kleine hoeveelheden materiaal te verwerken wordt zeer gewaardeerd. Als er bijvoorbeeld weinig materiaal is, is de pick-up zeer efficiënt in het oppakken van de kleinste hoeveelheid.

Voor Robert is het duidelijk:

FastBale is simpelweg de meest efficiënte en handige manier om te gaan persen!

6. July 2020

Kan ik je helpen?