Onze werktuigen harken

Vicon harken zijn echte uitblinkers! Wat weet jij van onze Vicon harken? Durf jij de uitdaging aan?

En wat was jouw score?

Harken van Vicon leveren een uitstekende performance. Iedere hark staat garant voor een schoon en scherp zwad. Combineer dit met de juiste snelheid en nauwkeurigheid en jij hebt de juiste kwaliteit ruwvoer, zonder vervuiling in het zwad.

Ervaringen van collega's zijn belangrijk. Bekijk de ervaringen van Hervé Robert een boer uit de Dordogne in Frankrijk eens. Hij gebruikt een Andex 1254.

Ben je op zoek naar een gedegen zij-afleg hark, bekijk dan eens de ervaringen van Johan Berggren uit Zweden. Hij werkt met de Andex 705, een gedragen werktuig uit de CompactLine in de uitvoeringen EVO en VARIO. Deze hark staat bekend om haar flexibiliteit, comfort en kwaliteit.

Bij Vicon bieden we een ruime keuze in harken. Ken jij de Vicon Andex 1505 al? Een uitzonderlijk productieve vier rotorhark, ontworpen voor zwaar en intensief gebruik. Een echte capaciteitsmachine die voldoet aan de hoogste eisen!

De mening van een profi

Onze Vicon Andex harken zijn onder te verdelen in ProLine en CompactLine harken. De ProLine harken zijn uitgerust met een unieke aandrijftechniek. Kroonwiel en draaikrans lopen in een gesloten oliebad. De afgesloten constructie waarborgt een permanente, volledige smering. Door deze constructie is de complete aandrijving onderhoudsvrij.

Vicon heeft de beste bodemvolging met TerraLink Quattro. Dit systeem is befaamd om zijn bodemvolging, waarmee verontreiniging in het zwad wordt voorkomen. Zelfs in oneffen weilanden!
De frameconstructie heeft speciale uitsparingen waardoor trillingen vanaf de rotor worden geabsorbeerd. De arm krijgt hierdoor flexibiliteit  om iets te torsen. Elke rotor beweegt in drie richtingen en reageert accuraat op oneffenheden in het veld.

Jos Heinen, productmanager Vicon a.i.

Marja Lelieveld

Nog veel meer informatie over onze uitblinkers

Wellicht wil je nog meer weten over onze Vicon harken. Dat kan! Hieronder vind je een aantal interessante linkjes.

Bekijk al onze harken

Bekijk al onze enkele harken

Bekijk al onze dubbele harken

Bekijk al onze vier rotor harken

Kan ik je helpen?