Twee jaar garantie

Wij geloven in onze hoogwaardige producten!


HET BEGIN VAN EEN LANGDURIGE RELATIE

Klantenservice en kwaliteit zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen.
Wij beschouwen elke verkoop van een Vicon machine als het begin van een langdurige relatie.


WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR!

Wij geloven in onze producten van hoge kwaliteit!
Meer dan 140 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten, waaronder speciaal staal en warmtebehandelingsprocessen, hebben geresulteerd in een onovertroffen kwaliteit en slijtvastheid. Het ontwerp van Vicon machines is het resultaat van lange studie, grondige testplannen en passie van ervaren R&D ingenieurs om de kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren wat jaar na jaar tot een hoge klantentevredenheid leidt.

Vicon machines geleverd vanaf 1 september 2022 krijgen twee jaar standaard garantie vanaf de datum van levering.*
  
*De voorwaarden zijn van toepassing.


JAARLIJKSE ONDERHOUDSCONTROLE

Omdat goed onderhouden apparatuur beter zal presteren, zal uw Vicon machine langer meegaan met een jaarlijkse servicecheck uitgevoerd door een getrainde dealermonteur. Het is de perfecte gelegenheid voor een onderhoudscontrole met routineonderhoud en vervanging van onderdelen indien nodig. Vergeet niet om alleen originele Vicon onderdelen te gebruiken. Door een servicecheck te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat u klaar bent voor het volgende seizoen en krijgt u gemoedsrust omdat u weet dat uw machine optimaal werkt.

Het kan u ook helpen hoge reparatierekeningen te voorkomen door problemen aan te pakken die na verloop van tijd tot problemen kunnen leiden.

De jaarlijkse servicecheck is vereist om het tweede jaar garantie te bevestigen.

MY VICON

Wilt u herinneringen ontvangen wanneer uw machine onderhouden moet worden?
Registreer nu uw machine op MY VICON en ontvang gepersonaliseerde garantieberichten voor uw machines:

   


ORIGINELE ONDERDELEN

Originele Vicon onderdelen zijn belangrijke onderdelen van het DNA van uw machine. Onze onderdelen worden geproduceerd met dezelfde strenge specificaties als de machine zelf, en werken en passen daarom gegarandeerd zoals bedoeld om uw machine optimaal te laten draaien.
Breng de authenticiteit van uw machine niet in gevaar met goedkope oplossingen, originele Vicon onderdelen zijn de gegarandeerde oplossing voor de optimale Vicon ervaring.


Kan ik je helpen?