Vicon Andex 1304 PRO

Andex 1304 PRO is uitgerust met ISOBUS besturing. Werkbreedtes van 10 m. tot 12.5 m.

Waar de vier rotor hark Andex 1304 al is uitgerust met standaard kenmerken als het onafhankelijk liften van de voorste en achterste rotoren, simpele elektronische bediening, onderhoudsvrije oliebadaandrijving en hydraulische verstelling van de zwadbreedte (onafhankelijk van de werkbreedte), is de Andex 1304 PRO uitgevoerd met nieuwe oplossingen, om nog efficiënter te kunnen werken. 

ISOBUS oplossingen voor professionele gebruikers

Dankzij de ISOBUS besturing, biedt de Andex 1304 PRO hark meer voordelen dan de Andex 1304. Alle machinefuncties worden aangestuurd via Load Sense systeem en zijn eenvoudig bedienbaar via het ISOBUS scherm, de IsoMatch Tellus GO+ of via het bestaande ISOBUS scherm van de trekker. 

De Voordelen van de 1304 PRO vier rotor hark:

 • Individueel uitliften per rotor
 • In- en uitklappen met slechts 1 druk op de knop
 • Werkbreedte eenvoudig instelbaar met de terminal
 • Opslaan-functie van de zwadbreedte
 • Verschillende kopakker mogelijkheden

Bekijk ons totaaloverzicht van harken
Bekijk ons totaaloverzicht van vier rotor harken
Bekijk onze video's met gebruikerservaringen met onze Vicon schudders en harken

4m Transporthoogte

 • De Andex 1254 blijft in transport onder de 4m zonder het verwijderen van de tandarmen. Dit betekent nog meer efficiëntie tijdens de werkdag.
 • In transport ligt de Andex 1254 stabiel op de weg, dankzij de brede transportbanden. De hark is standaard voorzien van hydraulische beremming, lucht is optioneel. 
 • Met het uitnemen van een aantal tandarmen, wordt de hoogte beperkt tot 3.40m, zodat deze grote hark toch in een lage werktuig berging kan staan. 

10-12.5m Werkbreedte

 • Net als op alle andere Vicon middenafleg harken, is de Andex 1254 voorzien van een hydraulische werkbreedte verstelling van 10 tot 12.5m.
 • De zwadbreedte kan worden aangepast tussen de 1.20 en 2.20m.
 • Dit is onafhankelijk van de werkbreedte, omdat er altijd genoeg overlap is tussen de voorste en achterste rotoren.
 • Een kleinere zwadbreedte gaat niet direct ten koste van de werkbreedte. 

ISOBUS Bediening

 • De Andex 1304 PRO en Andex 1505 zijn uitgevoerd met ISOBUS besturing. Hiermee kunnen de harken bediend worden met trekker ISOBUS terminal, of met de IsoMatch Tellus GO+ of IsoMatch Tellus PRO terminal. 
 • De IsoMatch Tellus GO+ is een bedieningsterminal met één scherm en naast touchscreen ook voorzien van drukknoppen. 
 • De IsoMatch Tellus PRO is een bedieningsterminal die bestaat uit twee beeldschermen. Hiermee is de bediening van het werktuig en van de GEOCONTROL software in oogopslag zichtbaar. 
 • GEOCONTROL software in combinatie met GEORAKE maakt automatische sectie aansturing mogelijk op de Andex 1505. 
 • Optioneel leverbaar in combinatie met de IsoMatch Grip joystick, alle functies van de hark te bedienen met 1 hand. 

Kopakker management

De Vicon harken Andex 1254 en 1304 (Pro) worden geleverd met verbeterd kopakkermanagement. Naast een hoge bodemvrijheid van de rotoren tijdens het draaien op de kopakker is het mogelijk om de tijdsvertraging tussen het heffen en dalen van de voorste en achterste rotoren aan te passen aan de rijsnelheid en veldomstandigheden. De voorste en achterste rotoren volgen elkaar automatisch op, zodat de gebruiker slechts 1 druk op de knop hoeft te geven. 

Elektrische hoogteverstelling

 • Optionele elektrische hoogte verstelling van de rotoren
 • Opslaan functie om de werkhoogtes te onthouden
 • Eenvoudige werking via ISOBUS

iMfarming Features

Smart efficient easy farming

ISOBUS

Bij de keuze van de aan te schaffen apparatuur is het niet altijd eenvoudig om de optimale oplossing te vinden in het brede marktaanbod van vandaag. De technologie ontwikkelt zich snel en tractoren en werktuigen worden steeds vaker uitgerust met hightech elektronica. Wij begrijpen deze complexiteit en zetten ons in om jou te voorzien van eenvoudige landbouwoplossingen. Daarom zijn deze kostenefficiënte ISOBUS Universal Terminals, IsoMatch Tellus PRO en IsoMatch Tellus GO+ gemaakt voor eenvoudige machinebesturing en efficiënte landbouw.

Meer over ISOBUS Universal Terminals >

Compatibility-Check-jpg-g4o4jih263

IsoMatch Tellus PRO

Met zijn geavanceerde hardware- en softwarefuncties biedt de IsoMatch Tellus PRO de optimale precisielandbouwoplossing voor een alles-in-één-besturingssysteem in jouw tractorcabine.

IsoMatch Tellus PRO is de plek voor het aansluiten van alle ISOBUS-machines en een platform voor het uitvoeren van precisielandbouwtoepassingen. Het biedt alles wat een boer nodig heeft om het maximale uit zijn machines en gewassen te halen. Net als het realiseren van kostenbesparingen op het gebied van kunstmest, chemicaliën en zaden door gebruik te maken van automatische sectiecontrole en variabele snelheidsregeling. Met de unieke dubbele zeeffunctionaliteit geeft het de boer de mogelijkheid om twee machines en processen tegelijkertijd te bekijken en te besturen.

Meer over de Tellus PRO >

IsoMatch Tellus GO+

Maximale controle, maakt je werk gemakkelijker. IsoMatch Tellus GO+ is speciaal ontwikkeld om de machine op een eenvoudige manier te besturen. De boer heeft de machine volledig onder controle, precies zoals hij dat wil. De machine is eenvoudig in te stellen met de softtoetsen via het 7-inch touchscreen. En voor een optimale besturing tijdens het rijden gebruik je gewoon de harde toetsen en de draaischakelaar. De bediening van het werktuig was nog nooit zo eenvoudig.

Dit kan jouw eerste stap zijn op weg naar precisielandbouw.

IsoMatch Tellus GO+ maakt het eenvoudig om elke ISOBUS-machine te bedienen vanuit jouw tractorcabine. IsoMatch GEOCONTROL stelt je in staat om hogere opbrengsten te behalen, de kosten te verlagen en jouw werk te doen op een makkelijkere manier.

De licentiesleutel is verdeeld in twee delen, Section Control en Variable Rate Control, die verkrijgbaar zijn in de IsoMatch Shop. JE kunt nu de specifieke functionaliteit kopen die je nodig hebt.

Meer over IsoMatch Tellus GO+ >

TellusGOplus

Kan ik je helpen?