iM FARMING

Wat is IsoMatch (iM) FARMING

Wat is IsoMatch (iM) FARMING

IsoMatch, ook wel iM FARMING genoemd, is een communicatie concept voor het totale pakket aan elektronische oplossingen in combinatie met Kverneland en/o...

FarmCentre

FarmCentre

Ontdek nieuwe mogelijkheden met iSoMatch FarmCentre. Of u nu boer bent of loonwerker met een vloot, IsoMatch FarmCentre geeft u een compleet overzicht van uw bedrijf. U kunt de bewegingen van uw vloot in realtime volgen of later controleren waar uw machines hebben gewerkt.

IsoMatch

IsoMatch

IsoMatch is het merk voor onze precisie landbouw oplossingen. Denk hierbij aan universele terminals die communicatie tussen de verschillende werktuigen tot stand brengen en de accessoires voor deze terminals. Om goed te leren omgaan met de verschillende IsoMatch hulpmiddelen bieden wij een IsoMatch simulator aan. Zo halen we samen het maximale uit jouw werktuigen.

Smart Farming nu en straks

De toekomst van Smart Farming

Precisie landbouw is al bijna de standaard geworden en dit belang zal nog verder toenemen. Daarom biedt het iM Farming concept diverse hulpmiddelen, geb...

Over ISOBUS

Over ISOBUS

Het doel van Isobus is om aan te zetten tot vernieuwingsslagen in de agri-business. Met als doel meer gemak, efficiëntie en kostenbesparing. De uniforme Isobus taal heeft hier een belangrijke grondslag voor gelegd.

Vicon Apps

Vicon Apps

De apps van Vicon helpen je om je werk makkelijker en kostenefficiënter te verrichten. Kijk eens naar de strooitabellen app, onze Elektronische zaaitabel of de IsoMatch (iM) Calculator app.

Kan ik je helpen?