Mis niets van IsoMatch en GEOCONTROL

Mis niets van IsoMatch en GEOCONTROL

Kverneland heeft al lang geleden de digitale revolutie in de akkerbouw omarmd. En de ontwikkelingen staan niet stil. Ken jij de voordelen van IsoMatch FarmCentre al? Heb jij een duidelijk beeld wat de toegevoegde waarde van IsoMatch FarmCentre voor jou is? Start nu met kijken naar onze video

Taakkaarten maken

In het huidige klimaat moeten en kunnen we steeds nauwkeuriger werken. De juiste dosering moet exact op de juiste plek worden gebracht. Met het gebruik van taakkaarten is dat voor de Kverneland veldspuit een fluitje van een cent. Een goede taakkaart maken was tot nu toe een klus die vaak werd uitbesteed aan derden: m.b.v. drone- of satellietbeelden of specifieke sensoren kunnen percelen worden gescand, waarna de juiste dosering voor de veldspuit wordt bepaald en taak wordt gecreëerd.
Met al onze kennis en ervaring uit het verleden besloot Kverneland dat deze stap een stuk eenvoudiger kan. Vandaar dat de ontwikkelaars van Mechatronics het nieuwe IsoMatch FarmCentre hebben bedacht.

Als je inlogt op MyKverneland kom je eenvoudig bij IsoMatch FarmCentre. Eén van de mogelijkheden bij IsoMatch FarmCentre is het maken van taakkaarten (voor bv. strooien): via actuele satellietbeelden wordt de biomassa per perceel in kaart gebracht. In een paar klikken is de juiste taakkaart voor jouw perceel gemaakt en wordt draadloos naar je IsoMatch terminal gestuurd. De tijd van USB-sticks en verkeerde bestanden bij je hebben is voorbij. Je betaalt deze dienst per hectare (de eerste paar hectares zijn gratis).

Wat is FarmCentre?

Verzamelde gegevens analyseren en processen verbeteren is de volgende stap in Smart Farming. Met IsoMatch FarmCentre zijn jouw tractor en/of machines online en kun je deze volgen via de IsoMatch FarmCentre website met je computer, laptop, tablet of smartphone. IsoMatch FarmCentre verzamelt data (informatie) uit de machine via de IsoMatch Telllus PRO en verstuurt dit naar jouw computer. Dat gaat via de ‘Cloud’. Eigenlijk is IsoMatch FarmCentre een onzichtbare postbode!

IsoMatch FarmCentre stuurt de informatie naar je computer, laptop, tablet of smartphone. Wanneer we het visueel maken ziet het er uit als op onderstaande afbeelding. Vanuit de werklocatie wordt informatie digitaal verstuurd. Deze informatie komt binnen op een computer, laptop, tablet of smartphone. Deze informatie kan verwerkt worden tot taken die dan ook weer digitaal naar de werklocatie worden verstuurd. En zo is de cirkel weer rond en heeft iedereen op eenvoudige wijze altijd de juiste informatie.

FarmCentre

Waarom wil je werken met IsoMatch FarmCentre?

Wanneer je informatie hebt verzameld met een IsoMatch terminal wil je deze informatie zo optimaal mogelijk gebruiken op een zo comfortabel mogelijke manier.

Met IsoMatch FarmCentre neem je beslissingen op basis van feiten!

Van data naar informatie

IsoMatch Tellus PRO* en IsoMatch GEOCONTROL verzamelen gegevens over het gewas en het perceel. Dat is geweldig, maar wellicht wil je deze informatie gebruiken om taakkaarten te maken of de historie van de machine of het gewas te weten, zodat je hierop kunt anticiperen.  Anticiperen op deze informatie maakt dat je efficiënter, slimmer en productiever kunt werken.

FarmCentre
FarmCentre

Gegevensbeheer

Alle verzamelde gegevens blijven jouw eigendom. Dus jij bepaalt ook welke gegevens worden bewaard en welke worden verwijderd. Alle gegevens zijn veilig, daar heeft IsoMatch FarmCentre voor gezorgd.

Fleetmanagement

Met IsoMatch FarmCentre weet je altijd waar de machine is, waar deze is geweest en welke route de machine heeft gevolgd.

Volledig compatible

Uiteraard is IsoMatch FarmCentre compatible met de terminal van IsoMatch (hiervoor is een licentie nodig!). Dit is tenslotte de bron die gegevens verzameld. Je kunt gebruik maken van IsoMatch FarmCentre door een licentie te kopen. Op de geselecteerde IsoMatch FarmCentre machines is IsoMatch FarmCentre het eerste jaar gratis. Kijk op de website voor prijzen. www.isomatchfarmcentre.com

De voordelen van FarmCentre kort samengevat:

  • beslissingen nemen op basis van feiten
  • voorkomen van fouten ontstaan door misverstanden of miscommunicatie
  • realtime informatie waar machines zijn, de locatiegeschiedenis inzien
  • tijdbesparen, omdat de vele telefoontjes naar het ‘veld’ niet meer nodig zijn
  • verzamelde gegevens worden digitaal verzonden naar jouw computer/laptop of smartphone

Kan ik je helpen?