IsoMatch FarmCentre

IsoMatch FarmCentre

De huidige landbouw heeft zich ontwikkeld van individueel vakmanschap tot precisielandbouw. Gedreven door geavanceerde technologie zal precisielandbouw een enorme impact hebben op de traditionele landbouwmethoden over de hele wereld. Om een beter overzicht in het landbouwbeheer mogelijk te maken, heeft Kverneland Group Mechatronics de IsoMatch FarmCentre-toepassing ontwikkeld, de eerste van een reeks telematica-oplossingen.

IsoMatch FarmCentre Vicon

Houd uw machines in de gaten - locatie, waarschuwingen & gegevensinzichten

Of u nu boer bent of loonwerker met een vloot, IsoMatch FarmCentre geeft u een compleet overzicht van uw bedrijf. U kunt de bewegingen van uw vloot in realtime volgen of later controleren waar uw machines hebben gewerkt. Het bijhouden van meerdere machines verspreid over uitgestrekte gebieden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bovendien worden alle waarschuwingen en meldingen rechtstreeks naar de webapplicatie IsoMatch FarmCentre gestuurd en wordt de geschiedenis van de waarschuwingen opgeslagen. Als u uw dealer toegang geeft tot uw account voor ondersteuning op afstand, vermindert u het risico op stilstand en verhoogt u uw productiviteit. Met IsoMatch FarmCentre kunnen de machineprestatieparameters worden gevolgd en geanalyseerd voor optimale prestaties. Feitelijke informatie over de hoeveelheid geperste balen, het meststofverbruik en meer wordt in de toepassing weergegeven. Dit alles kunt u op afstand controleren vanaf een computer of zelfs een tablet of smartphone.

Beheer van taken op afstand

Om de efficiëntie te verbeteren en tijd te besparen, kan de boer of loonwerker taken op afstand naar de terminal sturen. Als het werk klaar is, kan de operator dezelfde taak direct vanaf het veld terugsturen. Geëxporteerde gegevens over voltooide taken kunnen worden gedownload, geanalyseerd en gebruikt voor rapportage- en facturatiedoeleinden, waardoor uw administratietijd wordt verkort.

Maak precisielandbouwkaarten

Binnen IsoMatch FarmCentre heeft u de tool MyDataPlant, een applicatie om nauwkeurige voorschriftkaarten te maken op basis van de ontwikkeling van biomassa. Door de huidige toestand van uw gewas te combineren met historische gegevens kunt u uw landbouwresultaten verbeteren door meststof-, zaad- en gewasbeschermingskaarten op maat te maken.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Gemakkelijk te gebruiken
  Intuïtieve interface die gemakkelijk te navigeren is
 • Houd de controle.
  Blijf op de hoogte met betrouwbare inzichten
 • Krijg mentale rust
  Elk detail wordt vastgelegd in het systeem, van de waarschuwingsgeschiedenis tot de voltooide taken.
 • Bespaart tijd
  Verhoogde efficiëntie omdat er minder tijd wordt besteed aan administratieve taken
 • Ondersteunt de besluitvorming
  Optimaliseer het gebruik van de machine en neem beslissingen op basis van historische gegevens
 • Altijd verbonden
 • Blijf met uw apparaat volledig op de hoogte van wat er op uw bedrijf gebeurt.

Kan ik je helpen?