IsoMatch TopService

IsoMatch TopService

Voor de beste service en support op afstand!

Met de toename van precisielandbouw en elektronische oplossingen, heeft u snelle en effectieve service en ondersteuning nodig. Wanneer u in het veld met een probleem wordt geconfronteerd, verwacht u zo snel mogelijk een oplossing van de dealer of fabrikant. In veel gevallen kan de reactie vertraging oplopen door reistijd en communicatie tussen de verschillende partijen, waardoor u tijd en geld verliest. Door de unieke positie van Kverneland Group met eigen elektronische oplossingen voor zowel haar machines als universele terminals, hebben wij een ​​serviceoplossing ontwikkeld voor het volledige ISOBUS-assortiment om uw probleem op een efficiënte manier op te lossen.

IsoMatch TopService is een professionele servicetool voor de elektronische producten van Kverneland Group om naast vele andere geavanceerde functies diagnose- en software-updatemogelijkheden te bieden. Het helpt de dealer om sneller en eenvoudiger ter plaatse een diagnose te stellen en oplossingen te vinden. De tool bevat een duidelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, meertalige ondersteuning, automatische softwaredownloads, release-opmerkingen, documentatie en vele andere functies.

TopService page KV

IsoMatch TopServiceKit

De IsoMatch TopServiceKit is een professionele servicekit die diagnose en software-updates van elektronische systemen mogelijk maakt. De IsoMatch TopServiceKit wordt geleverd inclusief software voor de installatie van IsoMatch TopService op uw computer/laptop. Om de volledige mogelijkheden van de servicetool te ontgrendelen, dient u de software-licentiecode te kopen in de IsoMatch Shop.

De IsoMatch TopServiceKit wordt dus geleverd inclusief de software voor IsoMatch TopService. Deze kan geïnstalleerd worden op één computer/laptop. Om de volledige mogelijkheden van de servicetool op extra computers te ontgrendelen, moet u een extra software-licentiecode kopen in de  IsoMatch Shop.

Voordelen op een rij

  • Elektronica service-oplossing
  • Beschikbaar voor het complete ISOBUS-assortiment
  • Problemen op een efficiënte manier oplossen
  • Duidelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp
  • Beschikbaar in meerdere talen

Slim, efficiënt, gemakkelijk - iM FARMING

Kan ik je helpen?