IsoMatch (iM) Calculator App

IsoMatch (iM) Calculator App

 iM FARMING besparingscalculator! 

Wilt u ook kosten besparen op strooien, spuiten of zaaien? Met de iM Calculator kun je nu jouw mogelijke besparingen voor jouw bedrijfssituatie berekenen.

Deze App van Kverneland Group is in staat om een goede inschatting te maken van de mogelijke besparingen op basis van uw bedrijfsgrootte, veldvormen, werkbreedte en werkelijke kosten van verspreiding, spuiten en zaaien.

App berekent kostenbesparingen

De App berekent de kostenbesparingen door gebruik te maken van GPS-functionaliteiten, omdat het nu voor de boer mogelijk is om nauwkeurig te zaaien, te spuiten en strooien zonder overlap.

Wanneer u de veldspuit, strooier of zaaimachine heeft geselecteerd, kunt u altijd op de 'i' klikken voor meer specifieke informatie over het gekozen product, evenals een animatie met meer gedetailleerde informatie.

Klik hier om de webversie van de iM Calculator te openen en te voorzien van uw eigen data. 

De iM FARMING besparings calculator is ontwikkeld voor gebruik op tablets of SmartPhones en is gratis beschikbaar via de App Store en de Google Play Store – Klik op onderstaande logo's voor een direct download van de app op uw mobile device. 

Kan ik je helpen?