Vicon 100 jaar Jubileumboek

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Vicon in 2011 is het boek verschenen “Vicon, 100 jaar landbouwmechanisatie”, geschreven door Arthur Nutbey. Het boek beschrijft de omvangrijke bijdrage die Vicon heeft geleverd aan de internationale landbouwmechanisatie.

Een historische samenvatting van Vicon’s innovaties

Hermanus Vissers startte als loonwerker in de Haarlemmermeer, een baanbrekend gebied voor de mechanisering van de Nederlandse landbouw. Het boek beschrijft de omvangrijke bijdrage die Vicon heeft geleverd aan de internationale landbouwmechanisatie en bevat een uitgebreid productoverzicht met veel foto’s.

Arthur Nutbey, auteur en initiatiefnemer voor het Vicon jubileumboek werkte meer dan 25 jaar voor de Vicon organisatie in Nieuw Vennep. Tijdens deze periode bouwde hij een grote bron van informatie op en samen met de hulp van vele anderen heeft hij de historische mijlpalen van Vicon geregistreerd.  

Het boek is beschikbaar is momenteel alleen nog verkrijgbaar in de Engelstalige versie en te kopen via een Engelse website. De link naar de site is onder de afbeeldingen te vinden.

Kan ik je helpen?