IsoMatch GEOCONTROL

IsoMatch GEOCONTROL

IsoMatch GEOCONTROL is een geavanceerde software applicatie voor preciezer en efficiënter gebruik van kunstmeststrooiers, veldspuiten, zaaimachines en precisie zaaimachines.

Tevens zorgt deze voor een naadloze integratie met systemen voor precisielandbouw. IsoMatch GEOCONTROL is ontwikkeld voor gebruik met de IsoMatch Tellus Go of IsoMatch Tellus PRO terminal met dubbel scherm en biedt toegang tot een pakket intelligente systemen voor machineaansturing.

  • Sectieaansturing: IsoMatch GEOCONTROL schakelt secties van machines automatisch in en uit.
  • Variabele dosering: IsoMatch GEOCONTROL past de dosering van de machine automatisch aan. Bijstelling gebeurt op basis van vooraf geladen applicatiekaarten of van input via intelligente sensortechnologie.
  • Documentatie: alle applicaties en veldgegevens kunnen via een USB-stick worden uitgewisseld tussen het managementsysteem en IsoMatch GEOCONTROL.
  • Handmatige stuurhulp: geadviseerde rijpositie met behulp van stuurlijnen in het veld en op de kopakker. 
  • Slimme perceelsgrens opname: onafhankelijk van de werkbreedte, zelfs zonder aankoppeling van het werktuig.  
  • Kopakker controle: maak nieuwe binnengrenzen voor het vaststellen van de gewenste kopakker. Handmatige stuurhulp voor alle werkzaamheden, zelfs zonder elektronische of ISOBUS werktuigen. 

NIEUWE FUNCTIONALITEIT! - Extra stuurhulp lijnen 

Nu is het mogelijk om extra stuurhulp lijnen toe te voegen in één veld met een maximum van 20 stuurlijnen per veld. Met deze functie is een hogere flexibiliteit tijdens het werk in het veld mogelijk. 

Handmatige stuurhulp lijnen met IsoMatch GEOCONTROL

De Voordelen van IsoMatch GEOCONTROL:

1. SMART

Alles-in-één oplossing

2. EFFICIENT

15% kosten besparing

3. EASY

Maakt 's nachts werken mogelijk.

Voor meer informatie of het bestellen van IsoMatch GEOCONTROL licenties, bezoek onze webshop www.isomatchshop.com

Kan ik je helpen?