IsoMatch Tellus PRO

IsoMatch Tellus PRO

Met zijn geavanceerde hardware- en softwarefuncties biedt de IsoMatch Tellus PRO de optimale precisielandbouwoplossing voor een alles-in-één besturingssysteem in uw tractorcabine.

Agrarisch ondernemerschap verandert van alleen vakmanschap naar precisie landbouw. Voortgedreven door technologische ontwikkelingen, zal precisie landbouw een grote invloed hebben op de traditionele manier van agrarisch ondernemen over de gehele wereld. Modern agrarisch ondernemerschap vraagt meer efficientie, eenvoudig te bedienen werktuigen om een hogere opbrengsten te behalen met lagere kosten.

Productiviteit verhogen met IsoMatch terminals

Als in de trekkercabine een alles-in-één controlesysteem gevraagd wordt, is de IsoMatch Tellus PRO 12-inch terminal, inclusief automatisch besturingssysteem, de beste oplossing. Dit is het punt waar alle ISOBUS-machines aan elkaar gekoppeld zijn, het platform waarop precisielandbouwapplicaties en bedrijfsbeheerssystemen draaien.
Het biedt precies wat je nodig hebt om alles uit jouw machines en gewassen te halen en tevens kosten te besparen op kunstmest, bestrijdingsmiddelen en zaad. IsoMatch helpt met haar automatische sectiecontrole en variabele dosering. Via het unieke dubbele scherm kun je twee machines en/of processen tegelijk controleren en bedienen.  

IsoMatch Tellus PRO and Inline

Technologie verandert snel

Snel is het sleutelwoord voor deze nieuwe terminal in het IsoMatch-gamma. Je ervaart een snel reagerende terminal die binnen 30 seconden na het opstarten klaar is voor gebruik. Het stelt de terminal in staat om meer veeleisende toepassingen aan te kunnen. Met de IsoMatch Tellus PRO zijn boeren en loonwerkers klaar om te werken met geavanceerde toekomstige functies, functies en APP's.

Werken als een PRO met de GEOCONTROL

Met deze nieuwe terminal kunt u helemaal als een PRO werken. Het maximale werkbereik voor de taskcontroller IsoMatch GEOCONTROL is verhoogd van 2 km naar maximaal 10 km vanaf het startpunt. Zo worden zelfs extreem grote velden op een professionele manier behandeld. Het nieuwe scherm met hoge helderheid verhoogt het comfort voor de bestuurder. Het zicht wordt overdag verhoogd en gedimd in donkere omstandigheden.

   

Kan ik je helpen?