Vicon - My Way of Farming

Vicon, My Way of Farming

Agrarisch ondernemerschap heeft te maken met passie, met groei en ontwikkeling - van mijzelf, mijn gewassen, mijn bedrijf. Dit alles, op mijn manier.

mounted tedders - VICON FANEX 554-684-764-904-1124, Central adjustment for border spreading keeping the crop inside the field.

vicon_800

My Way of Farming staat voor: Mijn bedrijf runnen, werken op het land en in de natuur. 
Agrarisch ondernemer zijn, is mijn manier van leven en ondanks dat het soms best lastig kan zijn, heb ik er nooit moeite mee om elke dag weer goed voor mijn dieren, mijn grond of bedrijf  te zorgen.

In mijn vakgebied blijf ik voorop lopen door vast te houden aan mijn persoonlijke overtuigingen, ervaringen en door de juiste strategie toe te passen.

Mower Conditioners - VICON EXTRA 7100T VARIO - 7100R VARIO - EFFICIENT BUTTERFLY MOWER COMBINATION, outstanding performance with new QuattroLink suspension

Vakmanschap en moderne technieken

Mijn eigen toekomst maak en beïnvloed ik door mijn vakmanschap te combineren met moderne technieken door het inzetten van de allerbeste werktuigen. Door op een innovatieve manier te werk te gaan, zoek ik actief naar nieuwe mogelijkheden. Ik werk hard om goede opbrengsten te realiseren.

Mijn dieren, mijn passie

Mijn dieren zijn mijn passie, alleen het beste is goed genoeg voor ze. Mijn bedrijf en de opbrengsten ervan weerspiegelen wie ik ben. Want ik doe mijn werk met hart en ziel. Agrarisch ondernemerschap heeft te maken met passie, met groei en ontwikkeling – van mijzelf, mijn gewassen, mijn bedrijf. Op mijn manier.

Vicon

Vicon-Disc-Spreader-RO-0101

Testimonials

Kan ik je helpen?